Bajor tormaleves
|
Elkészítés:A tormát megreszeljük, és citromlével elkeverjük. Egy fazékban felolvasztjuk a vajat, és megpirítjuk benne a lisztet, majd hozzáöntjük a húslevest és a tejet. Állandóan kevergetve felforraljuk, és belekeverjük a reszelt tormát. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük, majd levesszük a tûzrõl, és melegen tartjuk. Az apró kockákra vágott szalonna zsírját kisütjük, majd a zsírjában megpirítjuk a pirítóskockákat is. A tejszínt belekeverjük a levesbe, és felforraljuk, de nem fõzzük tovább. A szalonna- és kenyérkockákat a leves tetejére szórjuk, és zsázsalevéllel díszítjük. Hozzávalók:- 1 szál torma (friss)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
SUZUKI SWIFTÁr: 399.000 Ft -
BMW 520dÁr: 3.690.000 Ft -
OPEL ASTRA HÁr: 1.279.000 Ft -
VOLKSWAGEN TIGUANÁr: 3.600.000 Ft -
PEUGEOT 607Ár: 1.399.000 Ft -
MITSUBISHI EGYÉBÁr: 100 Ft -
BMW 730dÁr: 2.790.000 Ft -
SKODA FELICIAÁr: 449.000 Ft -
SKODA FABIAÁr: 799.000 Ft -
SEAT LEONÁr: 990.000 Ft -
SUZUKI SWIFTÁr: 349.000 Ft -
OPEL ASTRAÁr: 399.000 Ft