Áfonyás õzmedalionok
|
Elkészítés:Futassuk meg a vajban az összezúzott borókát, majd pirítsuk benne a hússzeleteket, oldalanként 4-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, és öntsük rá a bort. Amikor a bor elpárolgott, és a hús is puha, vegyük ki, és hagyjuk hûlni. A hús levéhez keverjük hozzá a dzsemet meg a tejszínt, és fõzzük sûrûre. Tálaláskor tegyünk a kenyerekre 2-2 szelet húst, öntsük rá a szószt, és tegyünk mellé ribizlit. Hozzávalók:- 80 dkg õzhús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
PEUGEOT 206Ár: 599.000 Ft -
RENAULT CLIOÁr: 1.439.000 Ft -
SEAT LEONÁr: 990.000 Ft -
MITSUBISHI EGYÉBÁr: 100 Ft -
FIAT PANDAÁr: 169.000 Ft -
SUZUKI SWIFTÁr: 349.000 Ft -
SKODA FAVORITÁr: 149.000 Ft -
SKODA FABIAÁr: 799.000 Ft -
BMW 730dÁr: 2.790.000 Ft -
BMW 530dÁr: 1.390.000 Ft -
RENAULT MEGANEÁr: 899.000 Ft -
SKODA FELICIAÁr: 449.000 Ft