Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
SKODA FABIAÁr: 799.000 Ft -
RENAULT SCENICÁr: 500.000 Ft -
SUZUKI SWIFTÁr: 349.000 Ft -
FORD MONDEOÁr: 2.590.000 Ft -
VOLKSWAGEN BORAÁr: 890.000 Ft -
OPEL ASTRAÁr: 399.000 Ft -
RENAULT LAGUNAÁr: 599.000 Ft -
SUZUKI SWIFTÁr: 299.000 Ft -
BMW 520dÁr: 3.690.000 Ft -
MITSUBISHI EGYÉBÁr: 100 Ft -
RENAULT MEGANEÁr: 899.000 Ft -
VOLKSWAGEN TIGUANÁr: 3.600.000 Ft