Aszalt gyümölcsös-sonkás borjútekercs
|
Elkészítés:A húsleves felét megmelegítjük, a barackokra és a szilvára öntjük, és 30 percig állni hagyjuk. Az almákat meghámozzuk, magházukat kivágjuk, a húsukat felkockázzuk. A mandulát vízben 5 percig fõzzük, majd lecsöpögtetjük, és a szemeket egymáshoz dörzsölve a héjukat eltávolítjuk. A húst a maximális nagyságúra kiterítjük. Az aszalt gyümölcsökkel, a mandulával, a dióval és az almadarabokkal megtöltjük. Sóval, borssal meghintjük, felgöngyöljük, és átkötjük. Mély tepsibe tesszük, és a vajban pirosra sütjük. A maradék húslevest ráöntjük, és sütõben megsütjük. Amikor kész, a húst kivesszük, a zsineget eltávolítjuk, a sonkaszeletekbe burkoljuk, és még 5 percig sütjük. Alufóliába csomagoljuk, és 10 percig az elzárt sütõben hagyjuk, majd szeletekre vágva tálaljuk. Hozzávalók:- 70 dkg borjúhús (egészben)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
SEAT IBIZAÁr: 699.000 Ft -
FORD FIESTAÁr: 790.000 Ft -
SMART FORTWOÁr: 790.000 Ft -
PEUGEOT 607Ár: 1.399.000 Ft -
RENAULT CLIOÁr: 1.439.000 Ft -
SUZUKI SWIFTÁr: 399.000 Ft -
SKODA FELICIAÁr: 449.000 Ft -
FIAT PANDAÁr: 169.000 Ft -
CHRYSLER PACIFICAÁr: 2.990.000 Ft -
MITSUBISHI EGYÉBÁr: 100 Ft -
RENAULT CLIOÁr: 200.000 Ft -
RENAULT CLIOÁr: 390.000 Ft