Aszalt szilvás húsgombócok
|
Elkészítés:Nagy tálban összekeverjük a húsokat a tojással, a zsemlemorzsával, a pisztáciával, a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel, a fûszerkeverékkel, és a kis kockákra vágott aszalt szilvával. 16 gombócot formázunk a masszából, lisztbe forgatjuk, és tapadásmentes edényben, forró olajban megpirítjuk. Felöntjük fél dl vízzel meg a borral, fakanállal folyamatosan forgatjuk a gombócokat, és kislángon folytatjuk a sütést. Tányérra adagoljuk, meghintjük petrezselyemmel, és tálaljuk. Hozzávalók:- 30-30 dkg darált sertés- és marhahús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
VOLKSWAGEN BORAÁr: 890.000 Ft -
MITSUBISHI EGYÉBÁr: 100 Ft -
FORD MONDEOÁr: 939.000 Ft -
PEUGEOT 206Ár: 599.000 Ft -
SUZUKI IGNISÁr: 800.000 Ft -
PEUGEOT 607Ár: 1.399.000 Ft -
SKODA FELICIAÁr: 449.000 Ft -
CHRYSLER PACIFICAÁr: 2.990.000 Ft -
BMW 525dÁr: 2.590.000 Ft -
FORD S-MAXÁr: 2.590.000 Ft -
RENAULT CLIOÁr: 390.000 Ft -
RENAULT MEGANEÁr: 899.000 Ft